Over ons


Hoe het allemaal begon

Zoals we al in de intro al aangaven is het vijfentwintigjarig jubileum aanstaande. Een heugelijk feit gezien we ooit klein zijn begonnen en nu tal van marktactiviteiten in de basis ondersteunen.

Drie decennia geleden was de eigenaar A.Duifhuizen al actief met de op en afbouw van markten. Dat was ook de periode dat de markt van Oud-Beijerland van eigenaar wisselde. Na deze overname ging het snel, de markten in de regio Rotterdam kregen een nieuwe eigenaar en ook de activiteiten werden aan deze lijst toegevoegd.

Huidige situatie

Door de jaren heen hebben we een explosieve groei doorgemaakt. Dat zie je terug in een stuk ervaring en de talloze marken die we door de jaren heen van aankleding hebben voorzien. Het beschikbare materiaal loopt richting de duizend kramen en dit zorgt ervoor dat we vrijwel elke aanvraag kunnen inwilligen. Voor de verzorging van de marktkramen en voor het produceren van nieuwe zeilen hebben we de beschikking over een modern ingerichte werkplaats. Dit alles om de kwaliteit voor nu en in de toekomst te waarborgen.

Toekomst

De doelen voor de toekomst zijn helder. Het blijven leveren van de kwaliteit waar wij als organisatie onze sporen mee hebben verdiend.